VOANews.com

Глас на Америка ▪ MacedonianВашиот прозорец кон САД

15 Јули 2009 

Денес во VOA:

Вести на 45 јазици
[insert caption here]
Владејачкото мнозинство со честитки до државните инстуции за сработеното, опозицијата со порака до власта – „да не се опушта“.
 
Останати извештаи
 
U.S. Secretary of State Hillary Clinton delivers a speech at the Council on Foreign Relations in Washington, 15 Jul 2009
A woman buys fruit at a roadside stall in Beijing, 18 Mar 2009
President Barack Obama (file photo)
Google headquarters in Mountain View, California (file photo)
US President Barack Obama speaks during press conference at roup of Eight (G8) summit in L'Aquila, Italy, 10 Jul 2009
Image made from television broadcast by Iran's Press TV, shows a deep trench into an agricultural field caused by the impact of a crashed Iranain passenger plane that crashed in northwest Iran, 15 Jul 2009

Сотомајор на распитот и натаму одговара на наводите за расна предрасуда
Вештачки панкреас - надеж за полесен живот за дијабетичарите
СЗО: Вирусот на свинскиот грип е „несопирлив“
Солана во Македонија со “добри вести“ за визната либерализација  Audio Clip Available
Конституиран новиот состав на ЕП  Audio Clip Available
САД ја смируваат загриженоста на инвеститорите од Персискиот Залив
Сотомајор се заложи непристрасно да го применува законот
Newsflash
Лилица КитановскаТВ-журнал  Секој работен ден
ГЛЕДАЈТЕ


Македонците во САД
[insert caption here]
Конференција на ОМД ПООПШИРНО

Хроника на Белата куќа
Првите 100 денаНовата влада - предизвици и иницијативи  ПООПШИРНО

Вашето мислење
Дали со олеснувањето на визната либерализација очекувате повеќе да патувате во земјите на ЕУ?
Да
Не
Резултати

Следете не`на Twitter
twitter.com/voamacedonianНови медиуми, најнови вести   ПООПШИРНО