VOANews.com

Voice of America Burim i besuar lajmesh dhe informacioni

14 Maj 2009 

Sot tek VOA:

Lajme në 45 Gjuhë

Ditari
Laura KondaEmisioni televiziv Ditari sjell pranë jush lajmet më të fundit nga bota, korrespondencat nga rajoni, intervista dhe analiza me tema nga më të larmishmet. Ju mund të gjeni gjithashtu të rejat e fundit nga mjekësia dhe shkenca, si edhe nga bota e artit. Ditarin ju mund ta ndiqni njëkohësisht edhe në valët e radios.

Video kronika
Video kronikaShiko kronika nga programi televiziv Ditari

 
Windows media
Windows mediaShiko Ditari
në formatin WM:
BROADBAND >>
DIAL UP >>Valët dhe frekuencat
satelitskeProgrami Televiziv Ditari nga ora 18:00 deri në 18:30 mund të ndiqet përmes satelitit Hotbird 3, drejtimi 13 gradë në lindje, transponderi 76, polarizimi vertikal, numri i identifikimit të rrjetit 1 ose 4, frekuenca 12.226 GHz, Symbol Rate 27.5 MS/S (megasymbol per sekonde), FEC 3/4, kanali 240.Ditari mund të ndiqet edhe në radio në valën e shkurtër 21 presje 8 metra ose në frekuencën 11675 kiloherc.