VOANews.com

Voice of America Burim i besuar lajmesh dhe informacioni

03 Shtator 2009 

Sot tek VOA:

Lajme në 45 Gjuhë
[insert caption here]
Në takimin e organizuar nga USAID, ngritja e kësaj gjykate u vlerësua e rëndësishme
[insert caption here]
[insert caption here]
[insert caption here]
[insert caption here]
[insert caption here]
[insert caption here]

Lufta e Dytë Botërore dhe ndikimi i saj në modë
Kompania Pfizer, 2. 3 miliardë gjobë për reklama të padrejta
Shqipëri: PD-LSI mbyllin marrëveshjen për qeverinë e re
Rasmusen konfirmon planet për pakësimin e trupave në Kosovë
40 vjetori i shpikjes dhe eksperimentit të parë me internetin
SHBA: Bernanke dhe sfida me të cilën përballet Rezerva Federale
Sulm vetëvrasës ndaj zyrtarëve qeveritarë në Afganistanin lindor
Irak - gushti, më vdekjeprurësi në 13 muaj
Presidenti Obama shënon Ramazanin në Shtëpinë e Bardhë 
Zbatimi i ligjit të lustracionit në Maqedoni
70 vjet më pas: Rusia dhe Traktati Molotov-Ribentrop
Prirjet e gjelbërta: Nafta dhe burimet alternative të energjisë
Timoshenko: Kemi zgjidhur mosmarrëveshjen me Rusinë për gazin
Serbia miraton ligj të debatueshëm për median
Lufta e Dytë Botërore dhe udhëheqësit e saj
SHBA: Gonzales mbështet vendimin për hetime ndaj CIA-s
SHBA, ish ligjvënësi Xhejms Trafikant lirohet nga burgu
Godo: Shqipëria planifikon vaksinimin e 30% të popullatës
Intervistë me myftiun Naim Tërnava, kryetar i Bashkësisë Islame të Kosovës
Prirjet e gjelbërta: Burime alternative të energjisë
Shpërthim bombe pranë bursës së Athinës dhe në Selanik
Latoja Xhekson nxjerr videon e saj të re muzikore në iTunes
Presidenti Obama: Ekonomia amerikane në rrugën e  rimëkëmbjes
Bashkimi Evropian mbështet protokollin EULEX – Beograd
Në Kosovë fillon viti i ri shkollor
Teknologjia në ndihmë të mësimdhënies në mjekësi
Rusi: Përkujtohet 5-vjetori i tragjedisë së Beslanit
FMN shtyn një vendim për t'i dhënë huanë Serbisë
70 vjetori i fillimit të Luftës së Dytë Botërore
SHIKONI PROGRAMIN DITARI

Së shpejti në Ditar
National parks
Opinioni juaj
A mendoni se nazizmi dhe komunizmi ishin njëlloj shkatërrimtarë për botën?
Po
Jo
Nuk e di
Shiko rezultatin

Kliko këtu për të lexuar më shumë

VOA Shqip Blog:
Lexo  dhe komento