VOANews.com

Voice of America Burim i besuar lajmesh dhe informacioni

10 Shtator 2009 

Sot tek VOA:

Lajme në 45 Gjuhë
[insert caption here]
Presidenti Barak Obama i tha Kongresit se është i vendosur për të siguruar reformimin e kujdesit shëndetësor, që çdo amerikan të mund të përballojë një kujdes cilësor
SHIKONI PROGRAMIN DITARI

Së shpejti në Ditar

 Natyra, Finlandë

Opinioni juaj
A ka paraqitur Partia Socialiste argumenta bindëse për bojkotimin e parlamentit?
Po
Jo
Nuk e di
Shiko rezultatin

Kliko këtu për të lexuar më shumë

VOA Shqip Blog:
Lexo  dhe komento