VOANews.com

Voice of America Burim i besuar lajmesh dhe informacioni

12 Nëntor 2009 

Sot tek VOA:

Lajme në 45 Gjuhë
rehn
Debati demokratik duhet të zhvillohet brenda parlamentit. Kjo është veçanërisht e rëndësishme gjatë kësaj periudhe që BE është duke shqyrtuar kërkesën mbi aplikimin e Shqipërisë për anëtarësim
Ditari - 10 vjet

SHIKONI PROGRAMIN DITARI

Rrëzimi i  Murit të Berlinit (1989-2009)
Opinioni juaj
A janë të besueshme premtimet e partive politike për zgjedhjet e 15 nëntorit në Kosovë?
Po
Jo
Nuk e di
Shiko rezultatin

Kliko këtu për të lexuar më shumë

VOA Shqip Blog:
Lexo  dhe komento